انواع مختلف اسکوترهای برقی
0 نظر29 اردیبهشت
اسکوتر برقی راه آسانی را برای پیمایش در جاده های پر ترافیک فراهم می کنند مخصوصا در شهرهای شلوغ و پرجمعیت ، رفتن به سر کار با اسکوتر برقی می تواند سریعتر از استفاده خودرو در ترافیک باشد.
جدای از این راحتی ، بسیاری از دولت ها نیز قوانینی را برای استفاده از اسکوترهای برقی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای وضع کرده اند. این به این دلیل است که اسکوترهای برقی سازگار با محیط زیست هستند و راه حل خوبی برای جلوگیری از پخش آلاینده ها میباشند.
انواع مختلفی از اسکوترهای برقی وجود دارد که اغلب شباهت هایی نیز با یکدیگر دارند. به طور کلی معمولا اسکوترهای برقی دارای یک عرشه برای ایستادن ، یک داشبورد که به عنوان فرمان عمل می کند ، یک باتری ، سیستم تعلیق و یک موتور الکتریکی هستند. در زیر به تفکیک انواع مختلف اسکوترهای برقی اشاره شده است.
انواع اسکوتر برقی
انواع اسکوترهای برقی بر اساس برد ، امکانات ، و عملکرد هوشمند و غیره متفاوت است. به عنوان مثال ، اسکوترهای برقی ساخته شده برای کودکان ، بردی برابر با اسکوترهای الکترونیکی بزرگسالان ندارند. به طور مشابه ، آنهایی که برای سواری معمولی شهری طراحی شده اند ، نمی توانند برای بدلکاری استفاده شوند. انواع مختلف اسکوتر برقی عبارتند از:
اسکوتر برقی ساده
این ساده ترین نوع اسکوتر برقی است. آنها کوچک ، سبک و قابل حمل هستند. اسکوترهای برقی دارای یک عرشه ایستاده و دسته برای فرمانبری هستند.
اسکوترهای برقی ساده برای جاده های صاف ، زمین های هموار و مراکز شهر طراحی شده اند که برای سوار شدن بر روی سطوح ناهموار ایده آل نیستند. به دلیل ماهیت آنها ، این نوع اسکوتر برقی به سرعت سایر اسکوترهای برقی هوشمندتر و پیشرفته تر نیست که به نوبه خود آنها را برای کودکان مناسب می کند.
اسکوترهای برقی تاشو
همانطور که از نام آن پیداست ، اسکوترهای برقی تاشو انواعی از اسکوترهای برقی هستند که می توانید آنها را تا کنید. آنها قابل حمل هستند ، بنابراین می توانید آنها را برای رفت و آمد روزانه خود به همراه داشته باشید و زمانی که از آنها استفاده نمی کنید فضای کمتری را در حالت تا شده اشغال میکنند. اسکوترهای برقی تاشو نیز سبک وزن هستند و به راحتی قابل حمل هستند که میتوان گفت یکی از پر طرفدارترین نوع از اسکوترهای برقی محسوب میشوند.
اسکوتر برقی سه چرخ
اسکوترهای برقی سه چرخ دارای یک چرخ اضافی در جلو یا عقب هستند. این چرخ اضافی باعث افزایش تعادل و ثبات می شود. این اسکوترهای برقی معمولاً برای کودکان طراحی شده اند ، زیرا آنها قادر به حرکت در اسکوترهای دو چرخ از بدو افتاد از این محصولات نیستند.
اسکوترهای برقی بزرگسالان با سه چرخ نیز وجود دارد ، اما سواری با آنها بسیار دشوار است و همچنین برای مانور در خیابان های پر ترافیک ایده آل نیستند.
اسکوترهای برقی صندلی دار
این مدل دقیقاً مانند اسکوترهای برقی ساده و تاشو هستند ، اما با صندلی. اگر با ایستادن طولانی مدت مشکل دارید ، اما همچنان می خواهید از سرگرمی اسکوتر برقی لذت ببرید ، این یک انتخاب عالی است! آنها تمام مشخصات اسکوترهای برقی معمولی و حتی بیشتر را دارند. آنها سبک وزن هستند و برخی از مدل ها تاشو نیز هستند ، بنابراین می توانید آنها را به دفتر یا کلاس خود حمل کنید.
اسکوترهای برقی نشسته انعطاف پذیرتر هستند و می توانند تا وزن 180 کیلوگرم را حمل کنند. لاستیک های آنها می توانند در جاده های ناهموار حرکت کنند و بدنه آلومینیومی به آنها دوام بیشتری می دهد.
اسکوترهای آفرود برقی
اسکوترهای برقی آفرود دارای دو چرخ بزرگ با لاستیک های تقویت شده ، فریم سنگین تر و سیستم تعلیق قدرتمند برای جذب ضربه هستند. چرخهای آنها معمولا 200 میلیمتر یا بزرگتر و موتورهای وات بالاتر برای ارایه قدرت بیشتر که برای جادههای سنگی و گلآلود عالی است. ماهیت محکم اسکوترهای آفرود آنها را بسیار بادوام تر و مقاوم تر در برابر ضربه و گل و لای قرار میدهند.
جهت دریافت مشاوره و یا خرید اسکوتر برقی میتوانید با کارشناسان ایران اسکوتر تماس حاصل فرمایید.